Prijava za Članove
O GNLD-u
img
ISTORIJA
img
SVRHA
img
FILOZOFIJA
img
VREDNOSTI
img
NAUKA
img
VOĐSTVO
img
VAŠA AKTIVNOST


Od svoje 19. godine, osnivač GNLD-a Jerry Brassfield sledio je svoju viziju, stvoriti prirodne dodatke ishrani, dobijene isključivo iz integralnih namirnica, koji će biti najbolji na svetu i koji će ljudima omogućiti da uživaju u zdravijem i aktivnijem načinu života. Kao dečak, Jerry je obolio od bolesti koja mu je ugrozila život. Brojne posete lekarima i bolnicama nisu poboljšale njegovo zdravlje. Tek kada je njegova majka otkrila prirodne dodatke ishrani, Jerryjevo se zdravlje počelo značajno poboljšavati. Sa 19 godina, Jerryju je bilo jasno da deljenje kvalitetnih proizvoda s drugim osobama predstavlja temelj za izgradnju unosne poslovne aktivnosti vođene od kuće.

Kako je njegov mali posao mrežnog marketinga rastao, Jerry je ubrzo otkrio da život nudi više od onoga što je mogao dobiti u svom gradiću u srednjoj Kaliforniji.

Nakon što je Jerry ostvario uspeh u svojoj zemlji i izvan nje, misija mu je bila da omogući svakome, u celom svetu, da preuzme kontrolu nad sopstvenim životom i ostvarenje svog punog potencijala, upravo onako kao što je i on to učinio.

Danas Jerry upravlja globalnom multimilionskom kompanijom i priznat je u celom svetu zbog svog izvanrednog uspeha s GNLD-om. Jerry i danas, kao na samom početku, čvrsto veruje u bezgraničnu moć kombinacije velikih ljudi, velikih proizvoda i velike poslovne prilike.

 


  Početna  |  Kontaktirajte nas  |  Prijava za Članove  |  Sedišta u svetu  |  Politika društva o privatnosti
 

Download Adobe Flash Player