Prijava za Članove
PROIZVODI
img
FILOZOFIJA
img
NAUKA
img
PROIZVODI


PODRŽANI ZNANOŠĆU

GNLD-ov Odbor za znanstveno savjetovanje
Danas se GNLD-ov SAB nalazi u središtu mreže vodećih svjetskih znanstvenika i istraživačkih institucija, posvećenih stvaranju najboljih, najsigurnijih i najdjelotvornijih proizvoda koji se mogu naći. Predanost i marljivost ovog izuzetno cijenjenog svjetskog tima daje GNLD-u bogatstvo znanja, informacije i prilike s kakvima se niti jedan od konkurenata ne može nadmetati.


 
Prije više od trideset godina, GNLD-ov Odbor za znanstveno savjetovanje, vodeći u industriji, osnovao je svjetski poznati toksikolog i istraživač raka, Dr. Arthur Furst.

Dr. Arthur Furst,
Član osnivač SAB-a, Ph.D., Sc.D., D.A.T.S., toksikolog i farmakolog
John R. Miller
Međunarodni potpredsjednik za znanost i tehnologiju


Arianna Carughi
Ph.D., C.N.S., doktorica prehrambenih znanosti i članica Stanforda


Fred Hooper
Ph.D., biokemičar i nutricionist


Gordon W. Newell
Ph.D., A.T.S., biokemičar i toksikolog

David Shepherd
Ph.D., mikrobiolog, međunarodno priznati stručnjak za fitokemiju


Laszlo Somogyi
Ph.D., tehnolog namirnica i nutricionist

Diane E. Clayton
Ph.D., biokemija, prehrana E.S.E.R.M.A.E. zdravstveni radnik


Mark Lowman
Direktor razvoja novih proizvoda GNLD International


GNLD-ov Odbor za znanstveno savjetovanje je:

AKTIVAN
Članovi SAB-a provode istaknuta i napredna istraživanja. Također sudjeluju na mnogim od najvažnijih svjetskih znanstvenih konferencija i seminara, gdje često predstavljaju GNLD-ova istraživanja.

OBJAVLJIVAN
Radovi članova SAB-a i istraživanja o našim proizvodima redovno se objavljuju u vodećim znanstvenim časopisima, uključujući Journal of the American College of Nutrition (časopis američkog prehrambenog koledža), International Journal of Toxicology (međunarodni časopis za toksikologiju), FASEB Journal (časopis Saveza američkih udruženja za eksperimentalnu biologiju) i American Journal of Clinical Nutrition (američki časopis za kliničku prehranu).

UGLEDAN
GNLD je stekao izuzetan ugled zbog svojih znanstvenih postignuća, te su naše proizvode koristili istraživači vrlo uvaženih institucija, poput Ministarstva poljoprivrede Sjedinjenih Američkih Država, UNESCO-a i raznih sveučilišta i znanstvenih institucija širom svijeta.

Zahvaljujući snažnim vezama sa znanstvenom zajednicom, GNLD je zajedno sa Znanstvenom knjižnicom Sveučilišta Stanford pokrenuo godišnju seriju predavanja GNLD-Arthur Furst o prehrani i prevenciji bolesti, te godišnju stipendiju Arthur Furst, u suradnji sa Sveučilištem u San Franciscu.

Zahvaljujući ovim redovnim programima, GNLD mijenja način na koji se vodi briga za zdravlje i prevencija bolesti putem prehrane, pružajući aktivnu podršku današnjim znanstvenicima i budućim liječnicima.  Početna  |  Kontaktirajte nas  |  Prijava za Članove  |  Sedišta u svetu  |  Politika društva o privatnosti
 

Download Adobe Flash Player