Prijava za Članove
O GNLD-u
img
ISTORIJA
img
SVRHA
img
FILOZOFIJA
img
VREDNOSTI
img
NAUKA
Dr. Arthur Furst
img
VOĐSTVO
img
VAŠA AKTIVNOST


PODRŽANI NAUKOM

GNLD-ov Odbor za naučno savetovanje
Danas se GNLD-ov SAB nalazi u središtu mreže vodećih svetskih naučnika i istraživačkih institucija, posvećenih stvaranju najboljih, najsigurnijih i najdelotvornijih proizvoda koji se mogu naći. Predanost i marljivost ovog izuzetno cenjenog svetskog tima daje GNLD-u bogatstvo znanja, informacije i prilike s kakvima se ni jedan od konkurenata ne može nadmetati.


 
Pre više od trideset godina, GNLD-ov Odbor za naučno savetovanje, vodeći u industriji, osnovao je svetski poznati toksikolog i istraživač raka, Dr. Arthur Furst.

Dr. Arthur Furst,
Član osnivač SAB-a, Ph.D., Sc.D., D.A.T.S., toksikolog i farmakolog
John R. Miller
Međunarodni potpredsjednik za znanost i tehnologiju


Arianna Carughi
Ph.D., C.N.S., doktorica prehrambenih znanosti i članica Stanforda


Fred Hooper
Ph.D., biokemičar i nutricionist


Gordon W. Newell
Ph.D., A.T.S., biokemičar i toksikolog

David Shepherd
Ph.D., mikrobiolog, međunarodno priznati stručnjak za fitokemiju


Laszlo Somogyi
Ph.D., tehnolog namirnica i nutricionist

Diane E. Clayton
Ph.D., biokemija, prehrana E.S.E.R.M.A.E. zdravstveni radnik


Mark Lowman
Direktor razvoja novih proizvoda GNLD International


GNLD-ov Odbor za naučno savetovanje je:

AKTIVAN
Članovi SAB-a sprovode istaknuta i napredna istraživanja. Takođe učestvuju na mnogim od najvažnijih svetskih naučnih konferencija i seminara, gde često predstavljaju GNLD-ova istraživanja.

OBJAVLJIVAN
Radovi članova SAB-a i istraživanja o našim proizvodima redovno se objavljuju u vodećim naučnim časopisima, uključujući Journal of the American College of Nutrition (časopis američkog prehrambenog koledža), International Journal of Toxicology (međunarodni časopis za toksikologiju), FASEB Journal (časopis Saveza američkih udruženja za eksperimentalnu biologiju) i American Journal of Clinical Nutrition (američki časopis za kliničku ishranu).

POŠTOVAN
GNLD je stekao izuzetno poštovanje zbog svojih naučnih dostignuća, naše proizvode koristili su istraživači vrlo uvaženih institucija, poput Ministarstva poljoprivrede Sjedinjenih Američkih Država, UNESCO-a i raznih univerziteta i naučnih institucija širom sveta.

Zahvaljujući snažnim vezama sa naučnom zajednicom, GNLD je zajedno sa Naučnom bibliotekom Univerziteta Stanford pokrenuo godišnju seriju predavanja GNLD-Arthur Furst o ishrani i prevenciji bolesti, godišnju stipendiju Arthur Furst, u saradnji sa Univerzitetom u San Franciscu.

Zahvaljujući ovim redovnim programima, GNLD menja način na koji se vodi briga za zdravlje i prevencija bolesti putem ishrane, pružajući aktivnu podršku današnjim naučnicima i budućim lekarima.

 


  Početna  |  Kontaktirajte nas  |  Prijava za Članove  |  Sedišta u svetu  |  Politika društva o privatnosti
 

Download Adobe Flash Player