Prijava za Članove
PROIZVODI
img
FILOZOFIJA
img
NAUKA
img
PROIZVODI


Mi u GNLD-u verujemo da su ispravne odluke vezane uz ishranu – odluka o tome šta ćete unositi u svoje telo, a šta nećete – neke su od najvažnijih odluka u vašem životu. To su odluke koje svakodnevno donosimo za sebe i svoju porodicu, a te iste odluke nalaze se u pozadini svakog GNLD-ovog proizvoda. Kada se radi o našem zdravlju, našoj porodici i našim proizvodima, ne ostavljamo nikakvog prostora za kompromise.

Postavite sebi jednostavno pitanje: “Šta mi je važno?” Da li Vam je važno da su dodaci ishrani koje koristite proizvedeni od sastojaka koje je majka priroda namenila našem telu, upotrebom kroz vekove dokazano da su sigurni za ljudsku upotrebu? Da li vam je važno da se ti dodaci ishrane zasnivaju na pravoj nauci i da iza njih stoji svetski lider u naprednoj prehrani?

Svi su GNLD-ovi proizvodi su zasnovani na prirodi i podržani naukom. Svi članovi našeg Odbora za naučno savetovanje su međunarodno priznati naučnici, a u svojim istraživanjima, razvoju i poboljšavanju naših vrhunskih proizvoda uvek se čvrsto pridržavaju “nacrta prirode”. Naša jedinstvena i trajna predanost stvaranju proizvoda najvišeg kvaliteta privukla je pažnju istraživača Ministarstva poljoprivrede SAD-a, Centra za kontrolu bolesti, najvećih univerziteta i uglednih naučnih institucija širom sveta. Zahvaljujući tome, rezultati GNLD-ovih istraživanja često se objavljuju u važnim svetskim naučnim časopisima, a GNLD je razvio trajna partnerstva, zahvaljujući kojima nastavlja širiti naučna saznanja o ishrani i zdravlju, sa prestižnim organizacijama poput Naučne biblioteke Univerziteta Stanford.

Ako vam je važno da ono što unosite u svoje telo bude najbolje što priroda i nauka mogu pružiti, tada ste došli na pravo mesto. Možete biti uvereni da GNLD nikada neće ugroziti vaše zdravlje i zdravlje vaše porodice, kao što ne biste trebali ni vi sami.  


  Početna  |  Kontaktirajte nas  |  Prijava za Članove  |  Sedišta u svetu  |  Politika društva o privatnosti
 

Download Adobe Flash Player