Prijava za Članove
PROIZVODI
img
FILOZOFIJA
img
NAUKA
img
PROIZVODI
Dodaci ishrani
Novi Pro Vitality
Proizvodi na biljnoj bazi
Nega kuće
Proizvodi
Nega kože i lična nega
Kontrola telesne težine
Kit vitalnost


NEGA KUĆE

Učiniti svet zdravijim mestom za život lakše je nego što mislite!

Znate li da svaki put kada koristite neki proizvod ili nešto bacite, dodatno opterećujete okolinu? Iako ne možete u potpunosti prestati koristiti prirodne resurse ili trošiti prirodna dobra, postoje sitnice zahvaljujući kojima možete značajno smanjiti svoj negativan uticaj na okolinu. Jednostavno, koristeći proizvode za čišćenje koji se koriste u malim količinama, jer oni imaju mali uticaj na okolinu, možete mnogo učiniti za mnoge buduće naraštaje.

GNLD već gotovo četiri decenije proizvodi visoko koncentrovane proizvode za čišćenje koji delotvorno čiste uz upotrebu puno manje količine nego slični proizvodi koji se masovno prodaju. GNLD-ova sredstva za čišćenje svakom upotrebom štede vaš novac i smanjuju opterećenje okoline uzrokovano čišćenjem.

Ove posebne formule mogu se razrediti vodom i mešati tako da su prikladne za svako čišćenje – od prozora i radnih površina u kuhinji do roštilja ili garaže! Na taj način nema potrebe za policama prepunim skupih namenskih sredstava za čišćenje. Koristite manje, što znači da trošite manje, a istovremeno činite nešto korisno za okolinu: to je situacija u kojoj svi pobeđuju!Super 10
 
LDC
 
G1


  Početna  |  Kontaktirajte nas  |  Prijava za Članove  |  Sedišta u svetu  |  Politika društva o privatnosti
 

Download Adobe Flash Player