Prijava za Članove
O GNLD-u
img
ISTORIJA
img
SVRHA
img
FILOZOFIJA
img
VREDNOSTI
img
NAUKA
img
VOĐSTVO
img
VAŠA AKTIVNOST


Naše obećanje za vašu budućnost

U industriji gde se svake godine pojave i nestanu stotine poslovnih aktivnosti, GNLD ljudima pruža čvrste temelje na kojima mogu graditi svoju budućnost. Od 1958. godine, ljudima širom sveta GNLD daje mogućnost da vode podsticajne i uzbudljive poslovne aktivnosti. Polazeći od jednostavne zamisli deljenja pogodnosti naših proizvoda i poslovne prilike i podsticanja drugih da čine isto, ljudi iz celog sveta naučili su da bolji način života može biti stvarnost. Sve počinje željom da poboljšate svoj život.

Kada donesete odluku da pokrenete sopstvenu aktivnost, da budete svoj šef i da sami određujete svoju budućnost, GNLD će Vam pružati podršku u svakom pogledu. U GNLD aktivnosti većinu svog vremena možete usredsrediti na dva područja:

  1. Korišćenje proizvoda
  2. Deljenje proizvoda

Budući da ste u aktivnosti za sebe, ali niste sami, GNLD će Vam pomoći tako da trebate posvetiti što manje svog vremena drugim aspektima vođenja aktivnosti, važnim za uspeh u svakom poslu. Na raspolaganju su vam sledeće usluge:

Služba za kupce – Stručno obučeno osoblje na raspolaganju je tokom radnog vremena za primanje narudžbi i davanje odgovora na pitanja.

Marketing – Od internet strana do brošura, CD-a i DVD-a, GNLD Vam omogućuje da razgovor s članovima porodice, prijateljima i komšijama bude jednostavan, zabavan i unosan.

Zaliha proizvoda – U svakom trenutku, Vi i Vaš tim imate na raspolaganju veliku zalihu proizvoda, samo trebate poslati narudžbu i reći nam gde želite da ih pošaljemo.

Pakovanje i dostava – U klasičnom preduzeću, morali biste držati skupe zalihe proizvoda. Po primanju narudžbe, morali biste prekinuti ono što radite, obraditi narudžbu i zatim je zapakovati i dostaviti. U GNLD-u, mi držimo zalihe i vodimo brigu o pakovanju i dostavi Vaših narudžbi.

Obuka i motivacija – Ovo je vrlo važan deo izgradnje uspešne aktivnosti. GNLD vam omogućuje učestvovanjem na obukama i motivacionim sastancima zahvaljujući kojima ćete Vi i Vaš tim lako održavati svoje oduševljenje i produktivnost.

Priznanja – Zahvaljujući uhodanom sistemu priznanja, GNLD Vam pomaže da date priznanje članovima svog tima, pohvalite ih i date im do znanja da cenite njihov trud u ostvarivanju boljih i većih rezultata.

Kada pokrenete klasičnu poslovnu aktivnost, sami morate pružati i finansirati sve navedene usluge. Već je finansijsko opterećenje dovoljan razlog zbog kojeg se mnogi boje pokrenuti sopstvenu aktivnost, a to je takođe razlog zbog kojeg se zatvori većina malih preduzeća. Kada preduzeće propadne, ne radi se samo o tome da se njegova vrata zatvore, nego se, ponekad zauvek, ugase nade i snovi vlasnika.

Uz malu finansijsku investiciju, možete sebi omogućiti da postignete maksimalani uspeh i osigurate bolji život sebi i svojoj porodici.

 


  Početna  |  Kontaktirajte nas  |  Prijava za Članove  |  Sedišta u svetu  |  Politika društva o privatnosti
 

Download Adobe Flash Player