Prijava za Članove
O GNLD-u
img
ISTORIJA
img
SVRHA
img
FILOZOFIJA
img
VREDNOSTI
img
NAUKA
Dr. Arthur Furst
img
VOĐSTVO
img
VAŠA AKTIVNOST


 

Dr. Arthur Furst
1914 - 2005


Dr. Arthur Furst (1914.-2005.), osnivač i duhovni vođa GNLD-ovog Odbora za naučno savetovanje, u međunarodnim krugovima smatra se pionirom toksikologije i istraživanja raka. Dr. Furst je osnovao Laboratoriju za hemoterapiju raka pri Univerzitetu Stanford i bio je na čelu naučnih istraživanja o prevenciji bolesti kroz 50 godina. Mnoga njegova otkrića dovela su do revolucionarnih GNLD-ovih proizvoda, a njegov neverovatan dar, energija, posvećenost i vizija glavni su razlozi zašto GNLD, godinu za godinom, stvara vrhunske i inovativne proizvode koji su odgovor na stvarne ljudske potrebe.


Inspirisan pionirskim istraživanjima dr. Fursta i njegovim doprinosom poboljšavanju ljudskog zdravlja, niz predavanja o prehrani i prevenciji bolesti nazvana su Arthur Furst, predstavljaju najnovija naučna saznanja o sastavu namirnica, fiziologiji i biohemiji tela i njihovom međudelovanju. Ovaj niz predavanja, koji se održava svake godine, predstavlja Stanfordska Zdravstvena biblioteka uz finansijsku podršku GNLD-a International.


Osnovana 1995. godine, godišnja stipendija GNLD-a i dr. Arthura Fursta dodeljuje se studentu naučnog smera na Univerzitetu u San Franciscu, koji pokaže izvanredne akademske sposobnosti i potencijal za otkrića koja će unaprediti nauku i naše razumevanje nauke.

 


  Početna  |  Kontaktirajte nas  |  Prijava za Članove  |  Sedišta u svetu  |  Politika društva o privatnosti
 

Download Adobe Flash Player